Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 227201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Όλη η γεύση και η δύναμη του κακάου είναι συγκεντρωμένες σε αυτή τη λεπτή σκόνη.
Είναι ιδανική για την παρασκευή ζεστής σοκολάτας για βιταμινωμένα πρωινά.
Αυτή η σκόνη κακάου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζαχαροπλαστική.
Αλλεργιογόνα: Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, αυγά, γάλα, σόγια και σουσάμι.
Συστατικά: 100% κόκκοι κακάου
Οι εκλεκτές κακάο μας, που προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Maison Wagram CBD Dark Chocolate
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD της θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι το αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Επιλέγοντας τους κόκκους κακάου μας, οι πελάτες μας υποστηρίζουν άμεσα τους τοπικούς παραγωγούς και συμβάλλουν στη διατήρηση της τεχνογνωσίας τους και των παραδοσιακών γεωργικών πρακτικών τους.
Η πάστα μας προέρχεται από έναν συνδυασμό σοκολάτας μαύρης Excellence 55 % και ενός νόστιμου πραλίνας αμυγδάλου και φουντουκιού. Από το πρωινό μέχρι το σνακ σας, η πάστα μας δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!
Συστατικά: αμύγδαλα, φουντούκια, ζάχαρη, σοκολάτα μαύρη 55 %
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Nesquik-Instant-Cocoa-Drink στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά του Nesquik-Instant-Cocoa-Drink και εισαγωγή PGC.
Μπονμπόν σοκολάτας τζιαντούγια 870 γ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: BBC-13-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 1.92
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76
Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας. Πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα; Εξάγονται το βούτυρο, υγρό, το οποίο αποσυντίθεται και χύνεται σε καλούπια, και το πίτουρο, που θρυμματίζεται για να γίνει σκόνη κακάο. Η πάστα κακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.
Πρόκειται για μια ποικιλία κριόλο που προέρχεται από την πολιτεία Απούρε, μία από τις πιο εμβληματικές πολιτείες των υγροτόπων (γνωστή και ως los llanos βενεζουελάνους), που χαρακτηρίζεται από τοπία τροπικής σαβάνας, τους μορίχαλες (ή φοίνικες μπάτσε) και τις γκαλερί δασών που την καθιστούν ένα μοναδικό θέαμα προς παρατήρηση. Η βιοποικιλότητα αυτής της περιοχής είναι εξαιρετική, διατηρημένη λόγω της δύσκολης πρόσβασης.
είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής κακάου σε σκόνη από την Ινδονησία, προσφέροντας τρεις διακριτές ποιότητες για να καλύψουμε όλες τις βιομηχανικές, διατροφικές ή καλλυντικές σας ανάγκες.
τα προϊόντα μας προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου της Ινδονησίας, επεξεργασμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουν μια καθαρή και πλούσια σε άρωμα σκόνη κακάου.
προέλευση: Ινδονησία
συσκευασία: σακίδιο 25kg
πιστοποιητικά: φυτοϋγειονομικό, προέλευσης και υγειονομικό
διαθεσιμότητα: προσφέρουμε ασφαλή αποστολή, με επιλογές χονδρικής αγοράς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. οι τρεις βαθμίδες σκόνης κακάου είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.
μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά μας.
Ως ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και λίθων και πετρωμάτων ως χονδρέμποροι.
μείγμα κόκκων κακάου κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο, πασίγνωστο κακάο και επισημασμένο ως εκλεκτό κακάο, είμαστε στην τιμή του χρηματιστηρίου κακάου, ευχαριστώ
με εκτίμηση, doms